top of page

Published 24.8.2022

IT Asiantuntija

Oletko kokenut IT-asiantuntija ja tiimipelaaja, joka etsii sopivaa uutta tiimiä, jonka menestymiseen haluaisit omalla panoksellasi vaikuttaa? Nautitko työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä? Oletko ongelmanratkaisija ja pidät dokumentaatiosta ja dokumentoinnista, koska uskot niiden vapauttavan täyden kykysi loistaa roolissasi? Haluaisitko liittyä meihin ja auttaa asiakkaitamme, ihmisiä ja yhteiskuntaa menestymään ja kehittymään?


Tehtävästä ja vastuista

Etsimme nyt kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen, mutta vakituiseen työsuhteeseen IT asiantuntijaa tukemaan järjestelmätukiasiakkaitamme ja ylläpitämään asiakkaidemme ja meidän omia IT-järjestelmiä ja -ympäristöjä. Työ on jonkin verran liikkuvaa pääkaupunkiseudulla, joten tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. 

 

Työnkuva on monipuolinen sisältäen asiakkaiden IT-infran ylläpitoa, projektityötä, erilaisia huolto- ja korjaustehtäviä sekä sisäistä järjestelmäkehitystä ja IT-tukea. Työ painottuu vahvasti asiakasrajapintaan, joten sinulla tulee olla ongelmanratkaisukyvyn lisäksi hyvät sosiaaliset taidot. Lisäksi sinun tulee olla itseohjautuva ja ottaa vastuuta tekemästäsi työstä.

 

Onnistuminen roolissa edellyttää:

 • Microsoftin palvelin- ja työasematuotteiden hyvää hallintaa

 • Linux-palvelimien ja -työasemien hyvää hallintaa

 • Yleisimpien julkaisujärjestelmien hallintaa (mm. Wordpress ja Sharepoint)

 • Verkkoratkaisuosaamista, esim. LAN, WLAN, kytkimet, palomuurit

 • Verkkoprotokollien ymmärtämistä (verkkojen toiminta ja rakenne)

 • Ymmärrystä tietoturvasta laajempana käsitteenä ja tietoturvatuotteista

 • Virtualisointialustojen hallintaa (VMWare ja Citrix)

 • Varmistusratkaisujen hallintaa ja varmistusstrategioiden ymmärtämistä

 • Osaamista etähallintaratkaisuissa

 • Yleisimpien työpöytäsovellusten hallintaa (Office365, Acrobat, Photoshop, Illustrator, Gimp, InkScape, WorkShare Compare, M-Files, OneDrive, Teams, Visio, LibreOffice, RemoteDesktop)

 • Osaamista tiedonhallintamallista ja ITIL 4 käytännöistä

 • Mobiililaitteiden tuntemusta ja mobiililaitehallinnan osaamista

 • Kykyä tuottaa järjestelmädokumentaatiota ja englannin kielen hyvää hallintaa

 • Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön

 

Seuraavista on myös hyötyä:

 • Kokemus IT projektien johtamisesta

 • Ohjelmointiosaaminen ja kokemus, esim. Python, C, JavaScript

 

Meistä

CVG Convergens on ICT-palveluyritys, joka on erikoistunut sulautettuihin järjestelmiin, älylaitteisiinsiin ja PK-yritysten ICT-järjestelmiin ja prosesseihin PK-yrityksille.  Autamme asiakkaitamme, tiimiämme ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tarjoamalla luotettavia ja kestäviä ratkaisuja, palveluita ja tuotteita soveltamalla luovasti teknologioita ja parhaita käytäntöjä. Toimitamme palvelumme 25 vuoden kokemuksella asiakaslähtöisesti, analyyttisesti ja ketterästi. 

 

Toimintatapamme

CVG Convergens on asiantuntijaorganisaatio, jossa tiimi on suurin voimavaramme. Siksi tiimin jäsenten hyvinvointi, henkilökohtainen kehittyminen ja tehtävissä menestyminen on meille erityisen tärkeää. Pyrimme aina sovittamaan henkilökohtaiset mieltymykset ja olosuhteet käsillä olevaan työhön luodaksemme joustavuutta sekä motivoivia haasteita ja oppimismahdollisuuksia. Työskentelemme projektikohtaisesti pienissä tiimeissä tyypillisesti omia prosessejamme ja työkalujamme hyödyntäen, emmekä sijoita ihmisiämme asiakkaiden organisaatioihin komennuksille. Meillä on vähän byrokratiaa, olemme läpinäkyviä päätöksenteossa ja  joustavia sopimaan kaikista käytännön järjestelyistä, jotka auttavat ihmisiämme menestymään roolissaan ja hyödyttävät tiimiä. Olemme sitoutuneet harjoittamaan tervettä ja pitkäjänteistä liiketoimintaa ja sijoittamaan suurimman osan voitostamme takaisin yritykseen kasvun ja jatkuvan parantamisen edistämiseksi.

 

Mitä voimme tarjota?

Ensisijainen tarjouksemme on mielekäs ja mielenkiintoinen työ mukavien kollegoiden kanssa. Asiakkaamme ovat maailmanluokan toimijoita omilla toimialoillaan ja projektit vaihtelevat sovellusten ja käytettyjen teknologioiden mukaan. Meillä et tunne itseäsi pieneksi hammasrattaaksi suuressa koneistossa, vaan roolisi on meille oleellisen tärkeä ja tulet kuulluksi. Lisäksi sinulla on aina mahdollisuus kehittää rooliasi kasvavassa tiimissä ja mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten töitä tehdään. Palkitsemismallimme on reilu ja vertailukelpoinen alan muihin toimijoihin.

 

Hakeminen

Hae tätä paikkaa lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.10.2022 mennessä sähköpostitse (careers@cvg,fi). Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten olemme sinuun yhteydessä pikaisesti.  Etenemme heti sopivan ihmisen löydyttyä.

 

Jos haluat keskustella paikasta ennen kuin jätät hakemuksen, ole yhteydessä Juho Junkkariin 050 4654161 tai juho.junkkari@convergens.fi. Sopivan henkilön löytyminen on yhteinen etumme.

bottom of page