top of page
p-sulautettu.png
p-tietojenkasittely.png
p-kommunikaatio.png
p-mittaus.png
p-automaatio.png

CVG Convergens on sulautettuihin järjestelmiin, älytekniikkaan sekä PK-yritysten ICT-järjestelmiin ja prosesseihin erikoistunut suunnittelu- ja konsultointiyhtiö.

 

Toimitamme palvelumme 25 vuoden kokemuksella, asiakaslähtöisellä, analyyttisellä ja ketterällä lähestymistavalla.

Näkemystä ja kokemusta

Älykkäät, verkkoon yhdistetyt laitteet ja järjestelmät ovat meidän alaamme. Tietojenkäsittely- ja viestintäteknologiat ja ohjelmistot ovat osaamisemme ja kokemuksemme ytimessä. Aloitimme vuonna 1996 ajatuksella mahdollistaa Internet-yhteydet kaikentyyppisissä laitteissa ja järjestelmissä. Siitä lähtien tällä konseptilla on ollut monia nimiä, kuten M2M-viestintä, ubiquitous computing ja IoT. Olemme tehneet näitä kaikkia ja enemmän.

 

Olemme luotettava pitkäaikainen kumppani asiakkaillemme ja tarjoamme palveluita tuotteiden ja järjestelmien koko elinkaaren yli. Ymmärrämme digitalisaatiota, kestävää kehitystä ja pystymme keskustelemaan haasteista ja mahdollisuuksista liiketoimintatasolla. Voimme ideoida, kehittää ja valmistaa tuotteita juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu tarjontaamme täällä ja ota yhteyttä, jos haluat henkilökohtaisen, ilmaisen konsultoinnin.

Sulautettujen järjestelmien palvelut
PK-yritysten ICT-järjestelmien
ja prosessien palvelut
bottom of page