top of page
louis-reed-MaDXpqp1vM0-unsplash_edited.png

CVG Convergens on asiantuntijaorganisaatio, jossa tiimimme on suurin voimavaramme. Siksi tiimimme jäsenten hyvinvointi, henkilökohtainen kehitys ja suorituskyky ovat meille etusijalla. Pyrimme aina sovittamaan henkilökohtaiset mieltymykset ja olosuhteet käsillä olevaan työhön luodaksemme joustavuutta sekä motivoivia haasteita ja oppimismahdollisuuksia.

 

Työskentelemme projektipohjaisesti pienissä tiimeissä tyypillisesti omia prosessejamme ja työkalujamme hyödyntäen, emmekä sijoita ihmisiä asiakkaiden organisaatioihin komennukselle. Meillä on vähän byrokratiaa, olemme läpinäkyviä päätöksenteossa ja joustavia sopimaan kaikista käytännön asioista, jotka auttavat ihmisiä menestymään roolisssaan.

 

Olemme sitoutuneet harjoittamaan tervettä ja pitkäjänteistä liiketoimintaa ja sijoittamaan systemaattisesti yrityksen kasvuun ja jatkuvaan parantamiseen.

Avoimet paikat

Avoin hakemus

Hae milloin tahansa

Haluaisitko tulla meille töihin, mutta mikään avoimista rooleista ei aivan vastaa sitä mitä etsit? Hienoa! Ota meihin yhteyttä milloin tahansa keskustellaksesi mahdollisuuksista tai lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot mitä olet etsimässä - kuulemme mielellämme lisää.

02170_Ahventie_4_cw.jpg
mike-kononov-lFv0V3_2H6s-unsplash_edited.png

Convergens työnantajana

Keskeinen tarjouksemme on mielekäs ja mielenkiintoinen työ osaavien ja mukavien kollegoiden kanssa. Asiakkaamme ovat maailmanluokan tekijöitä omilla toimialoillaan ja projektit vaihtelevat sovellusten ja käytettyjen teknologioiden mukaan. Meillä et tunne itseäsi hammasrattaaksi suuressa koneessa  – päinvastoin, roolisi on meille oleellisen tärkeä ja tulet kuulluksi.  Sinulla on myös mahdollisuus kehittää rooliasi kasvavassa organisaatiossa ja reilu mahdollisuus vaikuttaa siihen kuinka asioita tehdään. 

Convergensin arvot

orange.png

VAKAUS

Jatkuvuus ja maine – meillä on selkeä jatkumo historiasta tulevaisuuteen. Kannustamme laatukulttuuriin ja ammattimaisuuteen. Olemme huolellisiaperusteellisia ja rehellisiä ajattelussamme ja tekemisessämme silloinkin, kun kukaan ei katso. Olemme sitoutuneita siihen, mitä teemme, ja meillä on rakentavasti kyseen-alaistava asenne ja rohkeutta.

development.png

SOPIVUUS

Tieto on kaiken päätöksenteon ja toiminnan perusta. Haluamme oppia uutta ja soveltaa oppimaamme ja kehittyä jatkuvasti. Tiimityötä tekemällä mahdollistamme keskittymisen, synergian ja turvaamme toistemme selustan.  Hyödynnämme parhaita käytäntöjä ja mittareita. Luomme lisäarvoa käyttämällä resursseja tehokkaasti eli olemalla tehokkaasti vaikuttavia.

manufacturing.png

REILUUS

Kunnioitamme toisiamme, muita ihmisiä, yrityksiä, asiakkaita, tavarantoimittajia ja kaikkia muita. Olemme rehellisiä ja nöyriä, olemme avoimia oppimaan muilta ja myöntämään omat virheemme. Tunnistamme saavutukset ja palkitsemme reilulla tavalla ponnistuksen suhteessa.

bottom of page